O nama

Gde se nalazimo?

Odmaralište je okruženo velelepnim borovima a na 50-ak metara udaljenosti protiče planinska reka Crni Rzav koja predstavlja prelepo okruženje za sve ljubitelje šetnji, pecanja i roštiljanja. 

Osim rekreatvnih šetnji po prelepim stazama najlepšeg dela Zlatibora, nedaleko od odmarališta se nalaze i tereni za fudbal, košarku, tenis i drugi sadržaji namenjeni deci poput ljuljaški, klackalica i dr.

sindikalno odmaraliste boem

Čime se ponosimo?

Na Vodicama je rodjen turizam na Zlatiboru. Naime, čuveni sarajevski trgovac Hadži Nikola Selak je prolazeći ovim krajevima na svom putu ka Instanbulu otkrio ovaj kraj i odlučio da u njemu sagradi letnjikovac i samim tim započeo razvoj vikendaškog turizma na Zlatiboru.

Ukoliko budete naši gosti i sami ćete shvatiti razlog zašto se ovaj znameniti čovek odlučio na takav korak.

Zašto Vodice?

U neposrednoj blizini Vodica nalaze se svi turistički biseri Zlatibora kao što su Stopića pećina u selu Rožanstvo, zatim vodopad u Gostilju, etno-selo u Sirogojnu i selo Dobrosjelica koje možete obići i do kojih možete stići u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Naravno, najlepša atrakcija Zapadne Srbije, specijalni rezervat prirode Uvac se nalazi na samo 40 min lagane vožnje od odmarališta.

O NAMA

Sindikalno odmaralište “Boem”  se nalazi na Vodicama, 10 km od centra Zlatibora na svega 200 metara od glavne magistrale koja vodi ka Crnogorskom primorju, što omogućava veoma laku dostupnost a sa druge strane i mir od saobraćajne buke.